Η Εταιρεία Μας

Το 1969 οι αδελφοί Σπύρος, Σταμάτης, Δημήτρης και Χρήστος Βλάχος, με ήδη μακρά εμπειρία στον χώρο των κατασκευών, ίδρυσαν τις οικοδομικές επιχειρήσεις ''Αφοί ΒΛΑΧΟΥ''ως οικογενειακή επιχείρηση.

Τον ίδιο χαρακτήρα εξακολουθεί να διατηρεί μέχρι σήμερα, παρά την μετεξέλιξη της μικρής οικογενειακής επιχείρησης σε όμιλο εταιριών, αποτέλεσμα της μακροχρόνιας και ιδιαίτερα επιτυχούς δραστηριότητάς της.

Οι οικοδομικές επιχειρήσεις ''Αφοί ΒΛΑΧΟΥ'' από την δημιουργία τους μέχρι και σήμερα έχουν εκτελέσει εκατοντάδες έργων σε ολόκληρη την περιφέρεια της Αττικής, με ιδιαίτερη έμφαση, στην ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής. Η μακρά εμπειρία που έχει αποκτηθεί στο διάστημα της 35ετούς και πλέον συνεχούς δραστηριότητός μας σε κάθε είδους οικοδομικά έργα, η απασχόληση ικανών και εξειδικευμένων συνεργατών σε όλα τα στάδια της κατασκευής, σε συνδυασμό με την χρήση ποιοτικών υλικών και προηγμένων τεχνολογικών μεθόδων, διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση την άρτια εργασία και την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Η υψηλή ποιότητα των κατασκευών μας έχει καταξιώσει τις οικοδομικές επιχειρήσεις ''Αφοί ΒΛΑΧΟΥ'' ως μια από τις πλέον αξιόπιστες επιχειρήσεις του κλάδου.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους οι οικοδομικές επιχειρήσεις "Αφοί ΒΛΑΧΟΥ" ασχολούνται με τις παντός είδους οικοδομικές κατασκευές, όπως πολυόροφα κτίρια με πολλαπλές χρήσεις κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, μονοκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, την εκπόνηση κάθε είδους τεχνικών μελετών και την μελέτη-κατασκευή ιδιωτικών τεχνικών έργων.

Λεωφόρος Μαραθώνος 113 & Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Γέρακας
τηλ: 210 7717813, 210 7795230, 210 6046965
fax: 210 7716383